Warrior (2018)

7.5 / 10
45 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkTV 2
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20182018 (Beëindigd)
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:TV 2
Warrior (2018) is een Deense misdaad-dramaserie van de zender TV 2. De serie ging in première op 8 oktober 2018.

Een oorlogsveteraan achtervolgd door schuldgevoelens over zijn laatste missie, infiltreert met de weduwe van zijn beste vriend in een gevaarlijke motorbende.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Warrior (2018).

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
18 nov 2018
Redelijke tot goede Deense serie die sinds kort op Netflix staat. Laat je niet in de war brengen door de foto en denken dat je hier een soort van SoA krijgt te zien, want voor een bikergang zitten de heren wel erg vaak in de auto. Het hele MC gebeuren is sowieso erg beperkt. Verder voelt de serie net iets te kort aan, ze hadden beter 8 ipv 6 afleveringen kunnen maken, nu had ik vaak het idee dat ze delen overslaan.

Over het algemeen een zeer vermakelijke serie, vooral door het hoge tempo en met een afgesloten einde denk ik niet dat er een 2e seizoen komt of ze moeten een compleet nieuwe verhaallijn schrijven voor de cast.
avatar Christophe
8
22 nov 2018
Ik ben het eens met H3nDri3, op één puntje na. Een tweede seizoen maken lijkt me juist heel eenvoudig. De serie gaat over een special forces soldaat met PTSS die infiltreert in een motorbende, maar de motorbende is in feite maar bijzaak. Een hoofdpersonage met zijn 'skills', daar kan je zowat alle richtingen mee uit. Bovendien is de relatie met zijn zus en zijn lief ook razend interessant om op verder te bouwen.

Vergelijkbare series

Dicte
3 stemmen
Alex
2 stemmen
Warrior (2018)