Walker

7.3 / 10
45 min
Western
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Faceman
5.5
23 jan 2021 10:48 -
Afl.1 had wel erg veel familiedrama. Snap dat er in een pilot het één en ander moet worden uitgelegd, maar hoop wel dat in de rest van de afleveringen er wel wat meer tijd wordt besteedt aan echt politiezaken.
Reageer
avatar_Karel
3
14 maa 2022 16:51 - 14 maa 2022 15:51
Zeer slecht heeft niks met origineel te maken. Hoofdrolspeler zeer matig en is meer drama dan actie serie
Reageer
avatar_Faceman
5.5
29 jan 2021 15:50 -
Ook 2e aflevering vol familiedrama, dit heeft niks met het origineel te maken. Serie heeft ook dat typische CW sausje waarmee ze ook series als Supergirl en Batwomam verpesten.

Ga ermee stoppen.
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_BlackBiker
29 jan 2021 16:01
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:50
Ik denk dat ik snap wat je bedoeld. Van die CW series heb ik alleen Arrow (met enige moeite) af kunnen kijken. Drama, drama en nog meer drama. Bij The Flash ben ik afgehaakt nadat op een gegeven moment het huwelijk van Barry en Iris (?) belangrijker leek te worden dan het verhaal over The Flash.
De andere series ben ik niet eens aan begonnen.

Daarnaast. Walker = Chuck Norris, de eindbaas van de jaren 80 :-)
Jared Padalecki zie ik echt niet in die kick ass rol.
Reageer
avatar_Faceman
29 jan 2021 18:08
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:50
Laatste jaren is de boodschap die een serie, in de ogen van CW, over moet brengen belangrijker dan ook echt een serie maken in het genre van superhelden of in het geval van Walker een (harde) politieserie. Denk dat Chuck zich hier ook erg voor schaamt. En Padalecki is ook nog eens niet de meest getalenteerde acteur die er rond loopt. Weet dat hij 55 jaar Supernatural heeft gedaan of zoiets en dat die fans het waarschijnlijk niet met me eens zijn. Misschien dat ze door middel van die fanbase er nog een tweede seizoen uit weten te trekken.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Walker