Vår tid är nu

8.4 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
8.4 / 10
4seizoenen/32afleveringen/2017 - heden
NetwerkSVT
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2017 - heden
Genres:Drama
Netwerk:SVT
Vår tid är nu is een Zweedse dramaserie van de zender SVT. De serie ging in première op 4 november 2017.

De serie Vår tid är nu (The Restaurant) begint in 1945 en gaat over een van de populairste restaurants in Stockholm op dat moment: het restaurant van de familie Löwander genaamd Djurgårdskällaren. Middelste zoon Peter Löwander keert terug naar de Zweedse hoofdstad vanuit een vluchtelingenkamp waar hij tijdens de oorlog heeft gewerkt. Oudste zoon Gustaf heeft het restaurant in de oorlogsjaren overeind weten te houden – op elke manier die hij maar kon bedenken. Al gauw komt Peter erachter dat het restaurant van zijn familie op de rand van een faillissement staat. Heel Stockholm is in jubelstemming omdat het vrede is, maar er zal veel moeten veranderen wil de familie het hoofd boven water houden. Jongste dochter Nina heeft daar wel ideeën over. Ze wil in de feestzaal van het restaurant een nachtclub openen, maar niet iedereen is het daarmee eens. Ze zal medewerking moeten krijgen van haar broer Gustaf (die alles het liefst bij het oude houdt), moeder Helga (die onder andere invloed uitoefent via chef-kok Stig ‘Stickan’ Backe) en directeur ‘Bellan’ Roos. Daarnaast wordt Nina’s aandacht afgeleid van haar plannen door haar gevoelens voor keukenhulp Calle.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 4
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vår tid är nu.

Populaire reacties (3)

avatar merase
9
17 feb 2020
Wat een geweldige serie! Het acteerwerk is een genot om naar te kijken en de verhaallijnen door de jaren heen zijn boeiend, spannend en vraagt om meer.
avatar saskya
8
11 jun 2020
Erg leuke serie!

Vergelijkbare series

Vår tid är nu