Virgin River

8.1 / 10
40 min
Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor vierde seizoen Virgin River

Het is bijna tijd voor het vierde seizoen van de Netflix-hit Virgin River. Terwijl Mel op de drempel staat van het moederschap is de grote vraag is: wie is de vader?

Fans van de serie kunnen dat vanaf woensdag 20 juli op de streamer te weten komen, wanneer de twaalf afleveringen van seizoen vier van start zullen gaan. Het aantal afleveringen is een uitbreiding en seizoen vijf is al besteld en de start van de productie daarvan heeft inmiddels groen licht gekregen. Voor niet-ingewijden, Virgin River is gebaseerd op de romans van Robyn Carr. De focus ligt op Mel (Alexandra Breckenridge), een jonge verloskundige en verpleegster die naar een klein stadje in Noord-Californië verhuist.


In seizoen vier staat Mel voor een dilemma. Ondanks dat ze niet weet of haar baby van haar overleden echtgenoot Mark of Jack is, is ze optimistisch. Jarenlang verlangde ze ernaar om moeder te worden en haar droom is een stap dichter bij de realiteit. Terwijl Jack ondersteunend en opgewonden is, blijft de kwestie van het vaderschap aan hem knagen.

Complicerende zaken zijn de komst van een knappe nieuwe arts, die op de markt is om een ​​eigen gezin te stichten. Hope is nog steeds aan het genezen van haar auto-ongeluk, en de aanhoudende psychologische effecten van haar hersenletsel zullen ingrijpende gevolgen hebben voor zowel haar als Doc.

Brie, die de onschuld wil bewijzen van de man van wie ze houdt, vindt onverwachts een hechtere relatie met Mike en een stap dichter bij Calvins gewelddadige criminele web. Zelfs als Preacher een nieuwe romantische band smeedt, kan hij niet anders dan hoop koesteren op een hereniging met Christopher en Paige.
Video on youtube
Vorige aflevering
A Wedding, No Funeral and a Baby
A Wedding, No Funeral and a Baby
03x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Virgin River