Vice Principals

7,0 / 10
25 min
Comedy
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Peter Rotthier geeft "Vice Principals - Seizoen 2" een 8.
Geschreven door Peter Rotthier op 8 januari 2018.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vice Principals - Seizoen 2

Nadat aan het eind van het eerste seizoen onderdirecteur Neil Gamby (Danny McBride, Eastbound And Down) neergeschoten werd, mag zijn kompaan Lee Russell (Walton Goggins, Sons Of Anarchy) plaatsnemen in de directeursstoel om de school te leiden. Lee heeft een vrij aparte stijl om de school te leiden en dat valt niet altijd in goede aarde bij de leraars.

© HBO


Wanneer na maanden revalidatie Gamby terugkeert op school, gaat hij op zoek naar de schutter. In de verschillende afleveringen van dit tweede seizoen van Vice Principals passeren dan ook heel wat mogelijke verdachten de revue zodat Neil meer dan eens het deksel op de neus krijgt wanneer hij beseft dat hij de verkeerde te pakken heeft.

Toch bekruipt je af en toe het gevoel dat Vice Principals met dit tweede seizoen wel aan zijn limiet zit.Ondertussen stapelen de problemen van Russel zich op: de leraars komen steeds meer en meer in opstand en ook de leerlingen laten zich niet onbetuigd tegen het schrikbewind dat Lee op school heeft ingevoerd. De terugkomst van Gamby lijkt voor Russell een keerpunt te worden maar ook Neil beseft dat Russel meer dan eens te ver gaat. Zeker wanneer hij op de proppen komt met een nieuwe mascotte voor de school. Wanneer Russel dan ook nog eens in het verdachtenboekje komt van Gamby, is het hek helemaal van de dam.

Miss Amanda Snodgrass (Georgia King, The New Normal) blijkt bij zijn terugkeer een relatie te hebben met een schrijver die beloofd haar boek uit te brengen. Neil is absoluut niet blij met dit gegeven en laat dat meer dan eens aan Snodgrass merken.

© HBO


Voer dus voor weer een groot aantal hilarische momenten waarin Russel en Gamby zich ten volle kunnen geven. Het niveau van het eerste seizoen wordt zonder probleem geëvenaard. Toch bekruipt je af en toe het gevoel dat Vice Principals met dit tweede seizoen wel aan zijn limiet zit. Nog grovere grappen verzinnen gaat een show die zich afspeelt op een school niet echt ten goede komen want nu gaan de makers geregeld echt wel over de top.

Ergens in de coulissen konden we horen dat HBO een derde seizoen van de reeks niet meer ziet zitten en dat is misschien maar goed ook want zo kan Vice Principals in schoonheid afnemen van het publiek.
Volg Vice Principals
Vorige aflevering
The Union of the Wizard & The Warrior
The Union of the Wizard & The Warrior
02x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vice Principals