Ver Van Huis

7.6 / 10
40 min
Special Interest
Volg deze serie
7.6 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - heden
NetwerkRTL 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2019 - heden
Netwerk:RTL 4
Ver Van Huis is een Nederlands special interestprogramma van de zender RTL 4. De serie ging in première op 3 september 2019.

Humaninterestprogramma waarin Angela Groothuizen op reis gaat met gezinnen om hen op locatie te helpen een nieuwe start te maken. Gezinsleden van de families die meedoen, leven soms totaal langs elkaar heen vanwege drukke banen, school, sociale druk en afleiding als games, social media en smartphones. De families worden door Angela letterlijk 100 jaar terug in de tijd gebracht, wanneer zij hen meeneemt naar de amish in Amerika. De amish staan bekend om hun sobere leefwijze. De bedoeling van de reis is elkaar weer terug te vinden als gezin en tijd te nemen om echt te ervaren wat er in de ander omgaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ver Van Huis.

Vergelijkbare series