Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor het tweede seizoen van animatieserie Velma

Het tweede seizoen van de HBO Max Original animatieserie voor volwassenen Velma van Warner Bros. Animation begint binnenkort.

Wanneer een nog griezeliger mysterie Crystal Cove in zijn greep houdt, moet Velma (ingesproken door Mindy Kaling) - het onbezonnen en ondergewaardeerde brein van de Scooby-Doo Mystery Inc. groep - een manier vinden om haar detectivewerk in balans te brengen met de eisen van haar pas ontdekte populariteit voordat het te laat is.

Velma

Ondertussen zijn haar trouwe vrienden Daphne (Constance Wu), Norville (Sam Richardson) en Fred (Glenn Howerton) machteloos om te helpen, dankzij hun eigen persoonlijke gevechten - en erger nog, detentie.

De stemmencast bestaat verder uit Russell Peters, Melissa Fumero, Sarayu Blue, Jane Lynch, Wanda Sykes, Cherry Jones, Frank Welker, Nicole Byer, Gary Cole, Andia Winslow en Sara Ramirez.

De serie is ontwikkeld door Charlie Grandy, die samen met Kaling, Howard Klein en Elijah Aron de productie op zich neemt. Grandy is tevens showrunner van de serie.

Velma draait om Velma Dinkley en de andere menselijke leden van de Mystery Inc. vóór hun officiële formatie.

Het tweede seizoen van tien afleveringen begint donderdag 25 april.
Vorige aflevering
Til Death
Til Death
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
13 apr 2024 12:22 -
Vreemd. Na de vernietigende kritieken van zowel publiek als pers had ik nooit verwacht dat dit vernieuwd zou worden. Check Rotten Tomatoes, 39% unfresh van critici en 7% waardering van het publiek. Op Google heeft slechts 11% deze serie geliked en het heeft een wooping 1,7/10 op IMDB. Dan moet toch wel duidelijk zijn dat de mensen hier niet op zitten te wachten.

Maar kennelijk vinden HBO en WB de woke boodschap van dit misbaksel zo belangrijk dat ze er toch maar weer geld tegenaan gooien voor een tweede seizoen. Ben benieuwd hoe "goed" dit gaat scoren.
Reageer
avatar_Hattrickmaster
13 apr 2024 14:51
Bijgewerkt op: 13 apr 2024 14:56
Seizoen 2 was al besteld en gemaakt. Dus daarom
Reageer
Velma