Veganville

-
55 min
Documentaire, Kookprogramma
Volg deze serie
1seizoenen/3afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkBBC Three
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20202020 (Beëindigd)
Netwerk:BBC Three
Veganville is een Britse voedsel serie van de zender BBC Three. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Veganville ziet een groep veganisten naar het hart van Zuid-Wales trekken om te proberen lokale vleeseters te bekeren tot een plantaardige levensstijl, waarbij de meningen aan beide kanten van het debat worden uitgedaagd.

Vlees- en zuivelconsumptie is ingebakken in de lokale cultuur in het Verenigd Koninkrijk, en Merthyr Tydfil, een stad omringd door heuvels en landbouwgrond, is de thuisbasis van velen die afhankelijk zijn van veeteelt voor werkgelegenheid en voeding.

Maar nu veganisme zijn weg vindt naar de mainstream, onderzoekt de serie wat degenen motiveert die voor een plantaardige levensstijl kiezen en degenen die dat niet doen, terwijl een groep veganisten de hechte gemeenschap van Merthyr probeert te overtuigen vleesloos te gaan.

Tot de veganisten behoren fulltime dierenrechtenactivist Joey, bodybuilder Korin uit Miami, alleenstaande moeder Jodi, foodie Rikki en vrachtwagenchauffeur Dan. Elk heeft een andere houding ten opzichte van het opgeven van dierlijke producten, wat leidt tot spanningen als het gaat om de methoden die worden gebruikt om het woord over veganisme te verspreiden.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Veganville.

Vergelijkbare series

Veganville