Unsere Mütter, unsere Väter

8.5 / 10
90 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Unsere Mütter, unsere Väter

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Unsere Mütter, unsere Väter. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Unsere Mütter, unsere Väter
Wilhelm, zijn jongere broer Friedhelm, Charlotte, Viktor en Greta nemen in de zomer van 1941 afscheid in Berlijn, met de belofte om elkaar na de oorlog weer te zien. Ze weten niet hoe lang de oorlog zal duren, laat staan in hoeverre de ondoorgrondelijke ervaringen, ontberingen en verschrikkingen hen zullen veranderen. Het zijn de ervaringen van vriendschap en verraad, geloof en teleurstelling, illusie en inzicht, schuld en verantwoordelijkheid die hun leven voor altijd zullen veranderen. Wilhelm, een veelbelovende luitenant, en zijn gevoelige, artistieke broer zijn naar het oostfront gestuurd; Charlotte zal daar dienst doen als verpleegster in een veldhospitaal. In Berlijn maakt Greta naam als zangeres, met de hulp van een hoge partijfunctionaris. Haar joodse vriend Viktor wordt verraden en naar een concentratiekamp in het oosten gedeporteerd.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Duits
Acteurs: Katharina Schûttler, Ludwig Trepte, Mark Waschke, Miriam Stein, Tom Schilling, Volker Bruch en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenprijs: € 60,00
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Unsere Mütter, unsere Väter:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Welke televisieprijs mocht de miniserie Unsere Mütter, unsere Väter nooit mee naar huis nemen?
Vorige aflevering
A Different Country
A Different Country
01x03
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_dknosp
22 jul 2021 14:06 -
Prachtige serie! Echt een aanrader.
Reageer
avatar_hummer72
22 jul 2021 19:10 -
een super serie hoe het echt in die tijd was en ze spreken hun eigen moeder taal dat vindt ik van series en films heel belangrijk geen duitse soldaat die english praat vindt ik zo minder waardig deze serie is een dikke 10.
Reageer

Laatste nieuws

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
Gisteren, 13:00
Netflix heeft tijdens een Comic-Con @Home panel de premièredatum van het zesde seizoen van Lucifer aangekondigd.
Gisteren, 12:00
Een acteur voegt zich bij de cast van Dead Ringers, gebaseerd op de gelijknamige film. De rol van briljante wetenschapper Tom is vervult.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Amazon Prime Video heeft een nieuwe serie besteld. De serie is een bewerking van de gelijknamige bestseller van Neil Gaiman.
donderdag, 16:00
Prijzen, er is al veel over gezegd en gezwegen, maar waar ik soms verbaasd over sta zijn de nominaties die zo overduidelijk ‘vreemd’ (bij een gebrek aan een ander woord) zijn dat mijn wenkbrauw ver omhooggaat, zelfs verder dan mijn haargrens.
donderdag, 15:00
8