Unforgotten

8.3 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_seriefanconny
8.7
22 apr 2017 17:15 -
Wat jammer dat er niet alleen recenties worden geplaatst maar ook gewoon wordt vertelt hoe het seizoen afloopt. Niet zo leuk voor kijkers die daar zelf achter willen komen. Ik vond het een mooie dramaserie. In twee dagen alle afleveringen gezien. Iedereen verdacht maar wie heeft het nu echt gedaan?
Reageer
avatar_Toontje35
9.7
10 feb 2016 09:42 - 10 feb 2016 09:44
Gave serie. Ik kan hier zo van genieten. Boeiend verhaal. Prima geacteerd. Lekker engels. Altijd goed. En deze springt daar nog eens bovenuit.. Top. Vervolg aub
Reageer
avatar_Frodootje
9.3
17 feb 2019 00:51 -
De serie wordt echt ieder seizoen beter. Seizoen 3 is echt fantastisch waarin de relaties en emoties van de hoofdrolspelers een belangrijke rol spelen.
Reageer
avatar_astridje
8
20 sep 2018 16:29 -
Geweldige serie. Goed verhaal, fijne karakters. Ik kan me voorstellen dat dit in werkelijkheid ook zo gaat. Kan er niet genoeg van krijgen
Reageer
avatar_Toontje35
9.7
01 jun 2017 08:32 -
S02: Nog beter dan seizoen 1. In een ruk gekeken. Gaaf verhaal. Boeiend. Top geacteerd. En iets om over na te denken.Een 10 gegeven (en dat doe ik niet vaak)
Reageer
avatar_jolandaboef
8
29 sep 2016 11:36 -
Gisteren laatste deel gezien, best wel een goede serie en de spanning bouwt zich langzamerhand op, alleen het laatste deel vond ik niet zo sterk als de overige afleveringen het liep voor ons gevoel een beetje met een sisser af...jammer anders was het zeker een 10 geweest.
Reageer
avatar_DavidPrice
8
15 aug 2016 09:37 -
Heerlijk om een avondje weg te kijken.
Reageer
avatar_PetrolM
9
02 apr 2021 13:31 -
na de aftiteling seizoen 4 wordt al aangekondigd dat er nog een seizoen volgt!
Reageer
avatar_gumstarr
7
26 nov 2015 11:46 -
Ben je voor het aanleggen van vloerverwarming lekker de betonnen vloer in je kelder te lijf aan het gaan met een drilboor, steekt er opeens een sleutelbeen uit het puin. Zul je altijd zien, heb je eindelijk je klusmojo te pakken, stuit je op een lijk tussen de fundering van je huis. Wat een pech. Wat een weekendje constructief bezig zijn had moeten worden, is nu opeens koffie en thee zetten voor allemaal politiemannen en -vrouwen in witte overalls met kwastjes en schrapertjes in hun hand. Voorzichtig vegend en peurend worden de restanten van wat ooit een mens was blootgelegd en daarna is het tijd om detective Cassie Stuart ten tonele te roepen. Cassie was als kind waarschijnlijk altijd al bloedfanatiek met Cluedo, want ze zet meteen d’r vreetstenen tot ver voorbij het tandvlees in de zaak. Ambitieus, want al snel blijkt dat de botten bijna veertig jaar geen daglicht hebben gezien. Samen met haar partner Sunil reist Cassie vanachter haar bureau terug in de tijd op zoek naar puzzelstukjes, die uiteindelijk een bevredigende verklaring moeten opleveren. Ga d’r maar aanstaan.

De intro van Unforgotten was nog maar vijf seconden bezig en ik had mezelf al gefeliciteerd met het vinden van de nieuwe The Killing, maar veertig seconden later konden die felicitaties meteen weer de prullenbak in. De leader heeft namelijk iets onheilspellends en is overgoten met één van die filters die er op Instagram altijd voor zorgt dat niemand kan zien wat een pokdalige kop je eigenlijk wel niet hebt, maar die warme, ietwat beklemmende vibe vind je in de afleveringen eigenlijk helemaal niet terug. Vind ik jammer, want dat had ik best gelust. In plaats daarvan krijg je een Britse hoedunnit, zoals je ‘m al wel vaker hebt gezien. Degelijk en dus helemaal niks mis mee, maar niet echt opvallend. Nicola Walker (Cassie) doet haar ding, zoals ze dat in Utopia en River ook deed en Sanjeev Kumar (Sunil) schut zijn Indiase karikatuur uit The Kumars achteloos van zich af, maar het is allemaal net niet genoeg om er écht een natte-bilnaad-nagelbijter van te maken. Unforgotten is meer een schaakpartij, waarbij er op het gemakje net zolang met torens en paarden wordt geschoven tot er iemand schaakmat staat. Helemaal prima als je een liefhebber bent van het genre, maar voor de adrenaline junkies onder jullie waarschijnlijk allemaal net iets te traag.
Reageer
avatar_winthoos
7
12 dec 2015 10:31 -
Gisteren net alle afleveringen uitgezien. Mooie serie. Ik geloof er niets van dat deze vrouw het gedaan heeft. In eerste instantie dacht ik dat de man haar mishandelde, maar dat blijkt de zoon te zijn als ik het goed heb gezien. Komt er nog een vervolg??
Reageer
Bekijk reacties (3)
avatar_Toontje35
10 feb 2016 09:43
Misschien moet je gewoon even niet de clue verraden....
Reageer
avatar_seriefanconny
22 apr 2017 17:16
Waar lees ik dat er een spoiler in je "recentie" zit?
Reageer
avatar_seriefanconny
22 apr 2017 17:17
...
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
04x06
eagleye
05 apr 20:04
Geweldige seizoen 4 van Unforgotten. Goed verhaal en goede acteurs en actrices (vooral Nicola Walker). Het einde was behoorlijk heftig. Ik was er nogal stil van. Dit is nu typisch zo'n voorbeeld van het goede Britse vakmanschap dat je bij meerdere series van de overkant van de Noordzee tegenkomt.
04x06
thujabinah
05 apr 19:00
Cassie was overwerkt, uitgeput en boos op haar vader. Ze maakt de fout om te wijken voor een hardrijdende chauffeur.schokkend. een bittere pil om te verteren. Het laatste wat ze verdiende was de zaak oplossen, met pensioen en gaan wonen in de cotswolds.
01x06
Faemke
15 sep 13:01
Wat een geweldig eerste seizoen. Ben onder de indruk van hoe de serie is opgebouwd. In het begin verwarrend, maar alles valt uiteindelijk op zijn plaats. Voor de acteur die Eric Slater speelt is briljant! Je hebt op een gegeven ogenblik zo'n hekel aan hem, maar later ook weer medelijden. Echt topacteerwerk.