Unforgotten

8.3 / 10
48 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 4, Aflevering 6

Episode 6

Ondanks een onverwacht tragische wending weten Sunny en het team het aantal verdachten te beperken. De vraag is of ze erin slagen te bewijzen van wie het moordwapen was, zodat ze de moordenaar van Walsh kunnen arresteren.
Gastrollen:
Georgia Mackenzie(Dr. Leanne Balcombe)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
29 Maart 2021, 21:00
Reacties (2)
avatar_thujabinah
05 apr 2021 19:00 -
Cassie was overwerkt, uitgeput en boos op haar vader. Ze maakt de fout om te wijken voor een hardrijdende chauffeur.schokkend. een bittere pil om te verteren. Het laatste wat ze verdiende was de zaak oplossen, met pensioen en gaan wonen in de cotswolds.
Reageer
avatar_eagleye
05 apr 2021 20:04 -
Geweldige seizoen 4 van Unforgotten. Goed verhaal en goede acteurs en actrices (vooral Nicola Walker). Het einde was behoorlijk heftig. Ik was er nogal stil van. Dit is nu typisch zo'n voorbeeld van het goede Britse vakmanschap dat je bij meerdere series van de overkant van de Noordzee tegenkomt.
Reageer
Unforgotten