Ty Breaker

-
45 min
Huis en Tuin
Volg deze serie
1seizoenen/1afleveringen/2021 - heden
NetwerkHGTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2021 - heden
Netwerk:HGTV
Ty Breaker is een Amerikaans huis en tuinprogramma van de zender HGTV. De serie ging in première op 12 januari 2021.

Een serie van acht afleveringen die Ty Pennington volgt terwijl hij wanhopige gezinnen helpt te beslissen of ze hun huidige pand willen renoveren of een nieuw willen renoveren om beter aan hun behoeften te voldoen. In elke aflevering verleiden Alison Victoria, Grace Mitchell of Sabrina Soto het gezin om een ​​alternatief huis te kiezen dat kan worden gerenoveerd om aan hun wensenlijst te voldoen, terwijl Ty er alles aan doet om het gezin over te halen om te blijven. Zal het uiteindelijk Ty of zijn HGTV-co-ster zijn die de scepter zwaait? Welke optie de huiseigenaar ook kiest, Ty en zijn deskundige mede-verhuurder zullen het perfecte droomhuis voor het gezin creëren.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ty Breaker.

Nieuws (1)

Ook in de week van 4 januari tot en met 10 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 01 van 2021.
maandag, 09:00