True Jackson, VP

7.7 / 10
23 min
Kinder
Volg deze serie
7.7 / 10
3seizoenen/60afleveringen/2008 - 2011 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20082011 (Beëindigd)
Genres:Kinder
Netwerk:Nickelodeon
True Jackson, VP is een Amerikaanse kinderserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 8 november 2008.

True Jackson, VP, die zich afspeelt in New York City, gaat over een vijftienjarig meisje genaamd True Jackson. Onverwachts wordt haar een baan als vicepresident bij het modebedrijf Mad-style aangeboden, als ze sandwiches verkoopt in het Mad-style gebouw en wordt opgemerkt door Max Madigan, directeur van het bedrijf. Hij merkte True's kleding op, die ze zelf had bewerkt. Een andere medewerker van Mad-Style, Amanda Cantwell (voorheen het lievelingetje van Max) is stikjaloers dat zij nu niet meer de jongste werknemer is en wil koste wat het kost True laten ontslaan. True krijgt al meteen een eigen kantoor en assistente en mag direct beginnen met het ontwerpen van een kleding- en accesoireslijn. Haar vrienden Lulu en Ryan komen regelmatig langs voor de gezelligheid en om te helpen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 26
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 14
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie True Jackson, VP.

Vergelijkbare series

True Jackson, VP