Tijl in het voetspoor van Beethoven

-
40 min
Special Interest
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkNPO 2
1x1  5 september 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2020 - heden
Netwerk:NPO 2
Tijl in het voetspoor van Beethoven is een Nederlands special interestprogramma van de zender NPO 2. De serie ging in première op 5 februari 2020.

Wereldwijd wordt in 2020 het 250ste geboortejaar van Beethoven gevierd. Tijl Beckand reist hiervoor niet alleen door het leven en werk van de geniale componist, maar hij gaat ook de uitdaging van zijn leven aan: het dirigeren van de Negende Symfonie. Voor Tijl Beckand is de 'Negende' een rode draad in zijn leven. In 'Tijl in het voetspoor van Beethoven' vertelt hij alles over zijn persoonlijke fascinatie, reist hij langs verwachte én onverwachte plekken om het verhaal van Beethoven en de Negende Symfonie op kenmerkende wijze te vertellen én gaat hij anderhalf jaar in training bij Jules van Hessen om zich het meesterwerk eigen te maken als dirigent. "Een beetje vergelijkbaar met het kanaal overzwemmen zonder armen. En benen," aldus Tijl over zijn uitdaging.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tijl in het voetspoor van Beethoven.

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 mrt 2020
4
Stateless, Dave (2020), Amazing Stories (2020), Council of Dads, The Plot Against America, The Letter for the King, deze en meer series die in maart 2020 in première zullen gaan.
29 feb 2020
Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
28 feb 2020

Vergelijkbare series