ThunderCats

6.7 / 10
22 min
Actie, Sciencefiction, Avontuur, Animatie, Kinder
Volg deze serie
6.7 / 10
4seizoenen/135afleveringen/1985 - 2008 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min19852008 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
ThunderCats is een Amerika animatieserie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 23 januari 1985.

Thundercats gaat over een katachtig ras van de planeet Thundera. Als deze planeet zijn einde nadert moet het volk de planeet verlaten. Hun ruimtevloot wordt aangevallen door de Mutanten van Plun-Darr, die de meeste schepen uit de vloot vernietigen. Aan boord van het vlaggenschip is echter het Sword of Omen met in zijn heft de Eye of Thundra steen. Dit is de bron van kracht van de ThunderCats en deze beschermt het vlaggenschip.

Aan boord van dit schip is onder andere de jonge prins Lion-O. Hij en zijn vrienden gaan in cyberslaap, terwijl de oudste ThunderCat Jaga het schip richting de Derde Aarde stuurt. Daar aangekomen is de jonge Lion-O geestelijk niet verouderd, maar zijn lichaam is opgegroeid tot dat van een volwassene.

Dit komt goed uit, want Lion-O moet samen met zijn vrienden vechten om de Eye of Thundra veilig te houden. De oude, gemumificeerde tovenaar Mumm-Ra heeft de Mutanten van Plun-Darr gerecruteerd om deze van de ThunderCats af te nemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 70
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 25
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie ThunderCats.
ThunderCats