Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Prime Video geeft trailer en poster vrij voor Them: The Scare

Them komt binnenkort terug voor het tweede seizoen en Prime Video heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven.

Vorige maand werden er al verschillende foto's voor het komende seizoen van de horror-anthologieserie vrijgegeven.

Seizoen twee bestaat uit acht afleveringen en heeft Deborah Ayorinde, Pam Grier, Luke James, Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert in de hoofdrollen. Het verhaal speelt zich af in 1991 en volgt een detective die een moordzaak onderzoekt.

14976 Them s2 foto 1

Prime Video onthulde meer over de serie in onderstaand persbericht:

"Prime Video heeft vandaag de officiƫle trailer vrijgegeven van de horror-anthologieserie Them: The Scare van seriemaker Little Marvin. Dit tweede deel bestaat uit acht afleveringen en gaat van start op donderdag 25 april 2024 in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. Alle afleveringen zullen beschikbaar zijn na de release.

Them speelt zich opnieuw af in Los Angeles. Het eerste deel, met de ondertitel Covenant, speelde zich af in Compton rond 1952, maar het tijdsbestek wordt verplaatst naar 1991. Het verhaal draait om LAPD Homicide Detective Dawn Reeve, die een nieuwe zaak toegewezen krijgt: de gruwelijke moord op een pleegmoeder die zelfs de meest geharde rechercheurs aan het wankelen heeft gebracht. In een tumultueuze tijd in Los Angeles, met een stad op het randje van chaos, is Dawn vastbesloten om de moordenaar te stoppen. Maar terwijl ze dichter bij de waarheid komt, grijpt iets onheilspellends en kwaadaardigs haar en haar familie aan...

De cast van de serie bestaat uit Deborah Ayorinde als Detective Dawn Reeve, Pam Grier als Athena, Grammy-genomineerde muzikant en acteur Luke James als Edmund Gaines. De cast wordt gecompleteerd door Joshua J. Williams, Jeremy Bobb, Wayne Knight, Carlito Olivero, Charles Brice en Iman Shumpert.

Them: The Scare is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon MGM Studios. De bedenker van de serie, Little Marvin, is showrunner en uitvoerend producent samen met Miri Yoon en Roy Lee van Vertigo Entertainment en Steve Prinz."

Hieronder kun je de poster en trailer voor Them: The Scare bekijken.

15101 poster Them s2
Video on youtube
Vorige aflevering
DAY 10
DAY 10
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Them