The X Files

8.1 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The X Files lijkt geen vervolg te krijgen

Het elfde seizoen van The X Files is op 21 maart afgesloten. De kans op een twaalfde seizoen is uiterst klein.

FOX Television CEO en voorzitter Gary Newman verklaarde eerder deze week “dat er op dit moment geen plannen zijn om nog een seizoen te maken.”

Sciencefictionserie The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. De serie ging al in 1993 van start.

Actrice Gillian Anderson vertrok kortgeleden op eigen initiatief uit de serie. Chris Carter en David Duchovny maken nu ook weinig kans dat ze weer aan de slag kunnen gaan voor een vervolg.

Embed from Getty Images
Gillian Anderson

Het tiende seizoen trok gemiddeld 9,5 miljoen Amerikanen naar zender FOX, het elfde slechts 3,7 miljoen. En in Amerika zijn kijkcijfers allesbepalend voor de keuze van de zenders.
Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
16 mei 2018 15:26 -
Toch heeft Chris Carter in februari gezegd dat die ideeën heeft om de serie door te laten gaan zonder Gillian Anderson... I guess only time will tell :)
Reageer
avatar_sharky
16 mei 2018 17:05 -
Misschien maar goed dat er een einde aankomt je kan niet eeuwig doorgaan,vooral als een van de hoofdrolspelers al geen zin er meer in heeft.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00