Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The X Files lijkt geen vervolg te krijgen

Het elfde seizoen van The X Files is op 21 maart afgesloten. De kans op een twaalfde seizoen is uiterst klein.

FOX Television CEO en voorzitter Gary Newman verklaarde eerder deze week “dat er op dit moment geen plannen zijn om nog een seizoen te maken.”

Sciencefictionserie The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully die proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. De serie ging al in 1993 van start.

Actrice Gillian Anderson vertrok kortgeleden op eigen initiatief uit de serie. Chris Carter en David Duchovny maken nu ook weinig kans dat ze weer aan de slag kunnen gaan voor een vervolg.

Embed from Getty Images
Gillian Anderson

Het tiende seizoen trok gemiddeld 9,5 miljoen Amerikanen naar zender FOX, het elfde slechts 3,7 miljoen. En in Amerika zijn kijkcijfers allesbepalend voor de keuze van de zenders.
Vorige aflevering
My Struggle IV
11x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
16 mei 2018 15:26 -
Toch heeft Chris Carter in februari gezegd dat die ideeën heeft om de serie door te laten gaan zonder Gillian Anderson... I guess only time will tell :)
Reageer
avatar_sharky
16 mei 2018 17:05 -
Misschien maar goed dat er een einde aankomt je kan niet eeuwig doorgaan,vooral als een van de hoofdrolspelers al geen zin er meer in heeft.
Reageer