The Penguins of Madagascar

7.5 / 10
12 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
4seizoenen/152afleveringen/2008 - 2013 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:12 min20082013 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
The Penguins of Madagascar is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 28 november 2008.

The Penguins of Madagascar speelt zich af in Central Park Zoo en betrekt verschillende personages uit de film. De hoofdpersonen uit de film komen echter in de serie niet voor, omdat die (zoals te zien in Madagascar 2) nog in Afrika zitten.

De vier pinguïns Skipper, Kowalski, Junior en Rico beleven verschillende avonturen in Central Park Zoo en de stad New York samen met onder andere Koning Julien, Maurice en Mort. Ook komen de twee chimpansees Mason & Phil in de serie voor, terwijl ze in de film maar een kleine rol hadden. Er zijn ook nog andere dieren bijgekomen, o.a. Marlene de otter en Joey de kangoeroe. Verder is er ook nog een verzorgster: Alice.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 51
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 68
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 33
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 0
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Penguins of Madagascar.
The Penguins of Madagascar