Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW geeft The Originals, Reign en The Tomorrow People een volledig seizoen

The CW geeft The Originals, Reign en The Tomorrow People een volledig seizoen

De Amerikaanse zender The CW gaat als een speer met zowel hun oude als hun nieuwe series! De drie nieuwste drama's, The Vampire Diaries spin-off The Originals, de Mary, Queen of Scots hervertelling Reign en de bovennatuurlijke remake The Tomorrow People, zijn alle drie aangevuld tot een volledig 22 afleveringen tellend seizoen.

Dat is aangekondigd door The CW president Mark Pedowitz in een persbericht. "In slechts een paar seizoenen hebben we een sterk primetime schema opgebouwd. De kijkcijfers blijven elk jaar groeien en de digitale weergave van de shows worden tevens steeds vaker bekeken," zei Pedowitz. "We zijn enthousiast over de creatieve impuls die de producenten hebben gehad voor de drie nieuwste drama's. Nu krijgen onze fans de kans om de volledige verhalen voor de drie series te zien en te bewonderen in een heel seizoen. Met deze drie volle seizoenen en twee nieuwe drama's in het voorjaar, zullen we in staat zijn ervoor te zorgen dat we het hele jaar lang een originele programmering blijven houden."

De nieuwe series waar Pedowitz het over heeft zijn de drama's The 100 en Star-Crossed die in 2014 bij de zender te zien zullen zijn. Het is echter nog niet bekend wanneer deze nieuwe series precies in première gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
12 november 2013, 10:38
Goed nieuws, The Originals en TTP zijn allebei gewoon vermakelijk
1
anonymous
12 november 2013, 11:19
De serie The Tomorrow People vind ik ook heel leuk om naar te kijken,zo mogen er wel wat meer humor in gooien.
1
JanWillemK
12 november 2013, 20:22
Ik had niet anders verwacht :D
1
anonymous
21 november 2013, 09:23
Dat Reign een volledig seizoen krijgt, verbaast mij erg. Ze gaan het verhaal wel heel erg uitmelken en ik weet niet of dit de serie wel ten goede komt. Afwachten maar.
1
anonymous
14 februari 2014, 17:10
The tomorrow people.heeft geen humor nodig om goed te zijn.is gewoon een erg goede serie
0
Log in om een reactie achter te laten