The Originals

8.4 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Horrorserie The Originals vanaf 25 april op Netflix

In Amerika gaat het vijfde en laatste seizoen van de horrorserie The Originals op 20 april in première op zender The CW.

Netflix zal de eerste aflevering vijf dagen later aanbieden in Nederland en vervolgens telkens op de woensdag een nieuwe aflevering toevoegen.De eerste vier seizoenen zijn al te zien op Netflix. The Originals volgt een familie vampiers in New Orleans. De familie wordt geleid door Klaus, die deels vampier en deels weerwolf is. Joseph Morgan, die in het tweede seizoen van The Vampire Diaries werd geïntroduceerd, speelt deze rol.

De spin-off is afkomstig van Julie Plec, die het originele The Vampire Diaries, dat vorig jaar na acht seizoenen ten einde kwam, bedacht in samenwerking met scenarist Kevin Williamson, bekend van Scream.

Het laatste seizoen van The Originals bestaat uit dertien afleveringen.
Vorige aflevering
When The Saints Go Marching In
When The Saints Go Marching In
05x13
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
23 mrt 2018 23:56 -
Horrorserie? Sinds wanneer? :P
Reageer

Laatste nieuws

Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
woensdag, 15:00
2
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
woensdag, 12:00
3
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
woensdag, 09:00