The Night Shift

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Night Shift en Those Who Kill (US) te zien bij RTL8

Those Who Kill (US) de Amerikaanse remake van de Deense serie Den som dræber zal in één week tijd te zien zijn bij RTL8. De misdaadserie die bij A&E één seizoen heeft en 3 maart in première ging zal bij RTL8 vanaf maandag 13 oktober vanaf 20.30 te zien zijn. De hele week wordt er per avond twee afleveringen uitgezonden en de finale zal zijn op vrijdag 17 oktober.

Those Who Kill (US) gaat over Catherine Jensen (Chloe Sevigny, Big Love). Jensen is een briljante rechercheur die onderzoek doet naar seriemoordenaars. Een persoonlijke zaak dwingt haar om nog meer betrokken te raken bij een onderzoek.

Naast Those Who Kill (US) gaat RTL8 ook de ziekenhuisserie The Night Shift in één week tijd uitzenden. The Night Shift vertelt over een groep legerartsen die terugkeren om de nachtdienst te draaien in het ziekenhuis in San Antonio. Het eerste seizoen ging bij NBC op 27 mei in première. Er is inmiddels een tweede seizoen door NBC besteld, wanneer die uitgezonden gaat worden is nog niet bekend.

Het eerste seizoen van The Night Shift heeft acht afleveringen en RTL8 zal die vanaf maandag 24 november gaan uitzenden. Iedere avond komen er twee afleveringen en de seizoensfinale zal zijn op 27 november. Hiermee lijkt RTL8 een nieuwe tv-trend in te gaan zetten, om complete seizoenen in zeer korte tijd te gaan uitzenden.

Heb jij beide series al gezien of ga je ze volgen bij RTL8?
Vorige aflevering
Resurgence
Resurgence
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Annette71
07 okt 2014 22:17 -
Ik vond de Amerikaanse versie van Those who Kill erg goed. Weten jullie of er een tweede seizoen komt?
Reageer
avatar_Roeman
08 okt 2014 09:22
Hallo Annette71, er komt geen tweede seizoen, A&E heeft het gelaten bij slechts 1 seizoen van 10 afleveringen ;-)
Reageer
John Doe
Jon (gast)
17 okt 2014 19:28 -
Heel jammer dat het stopt
Reageer
John Doe
Frans (gast)
20 okt 2014 23:30 -
Goede serie maar ik mis afleveringen 11 en 12
Hoe loopt het nu af.........?
Reageer
John Doe
Danny (gast)
21 okt 2014 23:58 -
Er zijn niet meer dan 10 afleveringen!
Dus je kunt ze niet echt missen...
Ik mis een 2e seizoen!
Reageer
John Doe
Maud (gast)
01 dec 2014 20:32 -
Weet iemand wanneer The night shift er weer opkomt ? Heerlijke serie
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00