The New Normal

7.5 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC cancelt The New Normal en Smash

NBC heeft Smash en The New Normal officieel gecanceld. Die eerste is één van de meest verwachte cancelingen van NBC, maar het was ook de meest moeilijke: dat is ook waarom het als laatste besloten is. Smash was een passie project van NBC topper Bob Greenblatt, welke de serie bij Showtime ontwikkelde en vervolgens meenam naar NBC.

The New Normal heeft veel aandacht weten te vergaren (en wat controversie) met als hoofdonderwerp een homoseksueel koppel dat een baby krijgt. Recentelijk won het nog een GLAAD Award, maar het kon niet genoeg grip krijgen met de kijkers.

Om even terug te kijken; van alle huidige NBC comedy zijn er slechts twee, Parks & Recreation en Community, die het tot komend seizoen hebben gehaald.
Vorige aflevering
The Big Day
The Big Day
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_JessicaD
11 mei 2013 13:17 -
Erg jammer, vond The New Normal wel leuk.
Reageer
avatar_anonymous
11 mei 2013 13:34 -
Vind het erg jammer dat The New Normal geen 2de seizoen krijgt maar had er al op gerekend.
Reageer
avatar_anonymous
13 mei 2013 23:14 -
Awwww neeeee, ik vind The New Normal zo leuk!! Jammer zeg :(
Reageer
avatar_anonymous
14 mei 2013 12:52 -
NOOOO the new normal was zo leuk!
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2