The Missing

7.9 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Missing krijgt een tweede seizoen van Starz en BBC

Starz en de BBC hebben The Missing vernieuwd met een tweede seizoen waarbij ze de status van anthologie serie hebben bevestigd. Dat betekent dat het tweede seizoen van The Missing ook zal bestaan uit acht afleveringen met een dubbele tijdslijn structuur, maar met een nieuwe vermissingszaak, andere acteurs en een andere locatie.

Deze aankondiging is gemaakt vlak nadat de finale van het eerste seizoen was uitgezonden op 16 december op BBC One. Maar ook kort voordat de serie in Amerika in januari 2015 in première zal gaan. The Missing zal beschikbaar zijn vanaf 20 december bij On Demand en Starz Play.

The Missing heeft net een Golden Globe nominatie gekregen voor Beste miniserie/televisiefilm en actrice Frances O’Connor die Emily Hughes vertolkt voor Beste vrouwelijke hoofdrol in een miniserie/televisiefilm. De serie had gemiddeld zeven miljoen kijkers per aflevering.

Er is zelfs een kleine teaser trailer vrijgegeven van het tweede seizoen, zie hieronder.


Wat denk je, is het terecht dat The Missing is vernieuwd?

James Nesbitt en Tcheky Karyo zullen niet terugkeren in het tweede seizoen
Vorige aflevering
The Mountain
The Mountain
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Lisanka
20 dec 2014 23:18 -
Ik was zo blij dat aflevering 8 eindigde met Tony in Rusland. Dit zou betekenen dat het verhaal bij het 2e seizoen door zou gaan. Niet dus! Nu weten we nog niks... Gee
Reageer
avatar_dollepret
21 dec 2014 18:25 -
Ik vond het een hele goede serie met een sterk einde. Eerst was ik een beetje teleurgesteld, maar hoe langer ik er over nadacht hoe beter ik het vond. Het gaat er niet om of Ollie wel of niet gevonden wordt, nog leeft of niet, het gaat om hoe de ouders er mee omgaan. Wat voor impact het heeft om je kind zo te verliezen. De een probeert verder te leven (de moeder in dit geval) en de ander kan het gewoon niet loslaten (de vader). Tony kon er geen vrede mee nemen dat het lichaam nooit gevonden was en zag overal een clue in dat Ollie nog moest leven. En ik snap dat niet iedereen tevreden is met zo'n einde, omdat je gewoon met zekerheid wilt weten wat er nou echt gebeurt is.
Reageer
avatar_dollepret
21 dec 2014 18:25 -
Ik kijk in elk geval erg uit naar seizoen 2!
Reageer
avatar_anonymous
16 feb 2015 21:24 -
ijzersterke serie, inderdaad super irritant dat ze nog een klein open eindje er in laten...
Reageer
John Doe
LOl (gast)
05 okt 2015 21:41
Klein? Groot!
Reageer
John Doe
Bart Versieck (gast)
16 jun 2015 22:28 -
Ik hier in Vlaanderen heb nu net het einde ervan mogen zien bij de "VRT" op "Eén", en dus zou de conclusie eigenlijk moeten zijn dat Oliver (Ollie) weldegelijk dood is helaas, doch Tony kan het maar niet loslaten en vindt dan zogezegd héél toevallig een jongen van 13 jaar in Rusland die eruitziet zoals zijn eigen zoon er dan uitgezien zou kunnen hebben, met op de achtergrond een tekening op een ijsruit net zoals die van hem toen, wat in principe alle kinderen kunnen doen, plus normaal gezien niet meer op die leeftijd (George Deloix had bovendien toch absoluut diens lijk met zijn ogen gezien!)?
Reageer

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00