The Inspector Lynley Mysteries

7.9 / 10
90 min
Detective
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 6, Aflevering 1

Limbo

Inspector Lynley keert terug, maar heeft het ontzettend moeilijk met de dood van zijn geliefde echtgenote. Daardoor is hij stevig gaan drinken, reden voor DS Havers om bekommerd te zijn. Maar als Lynley een telefoontje ontvangt dat zijn doopkind Justin Oborne (Jacob Avery), dat zo’n twaalf jaar geleden verdween op 5-jarige leeftijd, werd teruggevonden, moet hij zich wel tot het uiterste inspannen. Lynley reist naar Rome om Julia, de zus van Justin (Georgina Rylance) over te halen naar de begrafenis te gaan. Als Julia en Lynley terugkeren naar haar flat, merken ze een inbreker op die er vliegensvlug vandoor gaat. Blijkbaar heeft iemand het op Julia gemunt.
Gastrollen:
Georgina Rylance(Julia Oborne), Nicholas Farrell(Sam Oborne), Samantha Bond(Vivienne Oborne), John Shrapnel(Sergent Mike McCaffrey), Sam Cox(Greg Sullivan), Geraldine Somerville(DS Michelle Tate)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
9 augustus 2007, 20:30
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Inspector Lynley Mysteries