Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Peter Rotthier geeft "The Flash (2014) - Seizoen 1-8 (DVD)" een 8.
Geschreven door Peter Rotthier op 23 september 2023.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The Flash (2014) - Seizoen 1-8 (DVD)

Deze dvd-box van The Flash (2014) is een keurig verzorgde box waarin de eerste acht seizoenen van deze serie zijn in opgenomen.

184 afleveringen lang mocht Grant Gustin in de huid kruipen van Barry Allen, bij de serieliefhebber beter bekend als de snelste man ter wereld; The Flash. Deze dvd-box bevat echter maar 171 afleveringen. Het negende seizoen dat onlangs te zien was en de serie afsloot, is in deze verzamelbox nog niet opgenomen. Hopelijk brengen ze dat laatste seizoen later ook apart uit op zo'n zilverschijfje en niet gelijk in een box met alle seizoenen.

Fans van de eerste seizoenen van The Flash (2014), die via een reguliere televisiezender te zien waren, zullen met deze box wel blij zijn. Als ik het goed heb, konden we deze serie gewoon bekijken tot en met het tweede seizoen. Daarna verdween de serie uit het uitzendschema van FOX in Nederland en België en was de fan aangewezen om het vervolg te gaan streamen.

The Flash (2014)
© The CW


Wie zonder streamingdiensten door het leven gaat, kan met deze box van The Flash (2014) echter zijn hartje ophalen. Naast de acht seizoenen die je hier terugvindt krijg je namelijk bij elk seizoen heel wat extra's te zien uit het universum van The Flash (2014).

The Flash is een doordeweekse held uit de DC-stal die met behulp van zijn gave helpt om de misdaad te bestrijden. Net zoals alle andere superhelden uit dezelfde stal komt The Flash ook geregeld in contact met hen in zogenaamde cross-over afleveringen. De makers kunnen ook heel wat richtingen uit met deze man die sneller is dan het licht. Zo kunnen ze hem zowel avonturen in het verleden als in de toekomst laten beleven.

Toch is er ook een rode draad in de serie die vooral in de eerste seizoenen voor enkele omwentelingen zorgen. Allen draagt een traumatische ervaring uit zijn jeugd mee. Zijn moeder werd namelijk vermoord en zijn vader werd hiervoor veroordeeld. Dat trauma zorgt mee voor zijn ontwikkeling tot de man die hij geworden is.

Met een totaal van veertig schijfjes, is er ook heel wat ruimte voor extra's bij die acht seizoenen. Je hebt natuurlijk elk seizoen een aantal geschrapte scenes. Daarnaast heeft ook elk seizoen zijn specifieke extra's die een toelichting geven bij wat er dat seizoen allemaal is gebeurd. Zo zit er bij seizoen twee een special over de cross-over met Arrow en is er voor seizoen drie een gelijkaardig item waar nog meer superhelden in vertegenwoordigd zijn.

The Flash (2014)
© The CW


Wat wel opvalt is dat naar gelang de seizoenen vorderen de extra's in aantal minderen en ook minder interessant worden. Extra commentaar bij een aflevering is leuk maar lijkt mij alleen maar echt interessant voor de die hard fan. Al bij al een keurig verzorgde box waarin de eerste acht seizoenen van deze serie zijn in opgenomen.
Video on youtube
Volg The Flash (2014)
Vorige aflevering
A New World (4)
A New World (4)
09x13
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Flash (2014)