The Zoo: San Diego

7.5 / 10
60 min
Reality
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/25afleveringen/2019 - heden
NetwerkAnimal Planet
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Reality
The Zoo: San Diego is een Amerikaans realityprogramma van de zender Animal Planet. De serie ging in première op 10 augustus 2019.

"The Zoo: San Diego" biedt een kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven van verschillende diersoorten en de teams die voor hen zorgen. Met twee parken, de San Diego Zoo en het San Diego Zoo Safari Park, evenals het San Diego Zoo Institute for Conservation Research, herbergt San Diego Zoo Global meer dan 700 soorten en 6.500 dieren. Er wordt een breed scala aan dieren geïntroduceerd, waaronder panda's, giraffen, Galapagos-schildpadden, koala's, olifanten, poema's, twee baby-cheeta's die leren ambassadeurs te worden voor hun soort en een kudde struisvogels die bekend staat als de 'Spice Girls'. Naast de dieren, bespreken de verzorgers en dierenartsen in zowel de dierentuin als het safaripark - van wie velen hun leven hebben gewijd aan de zorg voor dieren, hoe het is om deel uit te maken van deze wereldberoemde dierentuin.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 9
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 7
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Zoo: San Diego.
The Zoo: San Diego