Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Witcher dit jaar nog in première

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn officieel afgerond. Het nieuwe seizoen zal dit jaar nog te bekijken zijn bij Netflix

Na een korte corona-pauze voor de opnames van The Witcher, konden de cast- en crewleden in juni weer aan de slag en verder met de opnames. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat deze opnames nu volledig zijn afgerond. Daarbij werd ook bekend dat het tweede seizoen dit jaar nog op de streamingdienst zal verschijnen. Vanaf welke datum Geralt of Rivia (Henry Cavill, The Tudors) en de rest van de personages terugkeren is nog niet bekend.

Video on youtube


The Witcher is gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks; The Witcher. Het verhaal draait om Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, die worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Het tweede seizoen van The Witcher gaat terug in de tijd en laat de jonge Geralt zien. Netflix heeft afgelopen periode niet alleen aan een tweede seizoen gewerkt, vorig aar werd de prequelserie The Witcher: Blood Origin aangekondigd.
Vorige aflevering
The Cost of Chaos
The Cost of Chaos
03x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Witcher