The Witcher

8.1 / 10
60 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Witcher dit jaar nog in première

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn officieel afgerond. Het nieuwe seizoen zal dit jaar nog te bekijken zijn bij Netflix

Na een korte corona-pauze voor de opnames van The Witcher, konden de cast- en crewleden in juni weer aan de slag en verder met de opnames. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat deze opnames nu volledig zijn afgerond. Daarbij werd ook bekend dat het tweede seizoen dit jaar nog op de streamingdienst zal verschijnen. Vanaf welke datum Geralt of Rivia (Henry Cavill, The Tudors) en de rest van de personages terugkeren is nog niet bekend.The Witcher is gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks; The Witcher. Het verhaal draait om Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, die worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Het tweede seizoen van The Witcher gaat terug in de tijd en laat de jonge Geralt zien. Netflix heeft afgelopen periode niet alleen aan een tweede seizoen gewerkt, vorig aar werd de prequelserie The Witcher: Blood Origin aangekondigd.
Vorige aflevering
Much More
Much More
01x08
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vijfde seizoen van This Is Us krijgt twee afleveringen minder dan verwacht. Naar verluidt is het een corona gerelateerd besluit. Eind mei vindt de seizoensfinale plaats.
Vandaag, 13:00
Apple TV+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van Ted Lasso bekend gemaakt, daarnaast is er een teaser uitgebracht van het nieuwe seizoen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.
Gisteren, 16:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Huss. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
4