The Tourist

7.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_seriefanconny
7
05 sep 2022 16:48 -
Ik heb de eerste 2 afleveringen gezien. Maakt nieuwsgierig. Beetje traag, maar stoort niet. Nieuwsgierig naar de rest. Spannend genoeg.
Reageer
avatar_elsyelsy
7
16 maa 2022 19:28 - 16 maa 2022 18:28
Aparte serie. Super leuk om een kijkje te nemen in de Outback. Hele fijne scene. Het verhaal boeide me en ik wilde blijven kijken.

Wel zitten er wat dingen in die vreemd zijn en er zitten er nog wat meer minpuntjes in. Ik wil geen spoilers weggeven.
Reageer
avatar_Sproet2jes
9.6
16 feb 2022 17:06 - 04 aug 2022 20:15
Ging in eerste instantie kijken vanwege Jamie Dorman, begon er aan en dacht, weirder kan t werkelijk niet...(serieus), waar gaat dit heen....? Uiteindelijk heel blij dat ik 't heb afgekeken, het is absoluut geen doorsnee serie, de eerste afl. is heel even doorbijten, daarna gaat alles dagen. The Tourist is een tijdje bij me gebleven, dat betekend voor mij dat 't toch een bep. impact heeft gehad. Vooral Danielle MacDonald vond ik zeer goed spelen, Jamie Dornan speelde z'n rol ook heel overtuigend, alleen Danielle heeft 'n beetje mn hart gestolen..Als je van vreemd, mysterieus, tikkie dark, anders dan de meeste voorspelbare series houdt, is dit 'n absolute aanrader.
Reageer
avatar_italklaas
8.2
15 feb 2022 15:43 -
Met het begin van deze serie, kun je iedere kant op. Was eerst even bang dat het die kant zou opgaan als in die film met Dennis Weaver (McCloud) "Duel", maar dat bleek gelukkig niet zo te zijn. Gelukkig ging het de goeie kant op, spannend, mysterieus en wat actie. Alleen begreep ik eigenlijk helemaal niks van de een-na-laatste aflevering, voor mij erg verwarrend. Stond op het punt om af te haken, maar besloot toch nog naar de laatste aflevering te kijken en die maakte heel veel goed. Heb toch nog een vrij hoge waardering gegeven en dat kwam eigenlijk door de fantastische rol van Danielle Macdonald (Helen Chambers).
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Sproet2jes
16 feb 2022 17:10
Bijgewerkt op: 17 feb 2022 19:45
Ik hoopte, door de laatste afl. dat de serie een vervolg zou krijgen. As ik google, gebeurd dat misschien.. Leuk dat jij Danielle Macdonald (Helen Chambers) ook zo goed vondt.
Reageer
avatar_stinissen
5
06 jan 2022 01:07 -
Serie begon gewoon goed , lokaties acteurs sfeertje etc. Aflevering 1 een zeven, afl twee een zeven afleveringen 3 en 4 een zesje en toen gebeurde het afl 5 hoe bedenken ze het... een dikke 1 en tenslotte de laatste afl een magere vijf Kom ik tot de score een kleine 5 dus 2.5 * met de opmerking dat er veel meer in had gezeten.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar robertvp
01x06
robertvp
28 Mei 10:59
Spannende serie met goede acteirs
The Tourist