The Singles Project

-
42 min
Reality
Volg deze serie
1seizoenen/8afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBravo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
The Singles Project is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 12 augustus 2014.

In wat Bravo de eerste realtime datingdocuseries van Amerika noemt, wordt elke aflevering van "The Singles Project" uitgezonden in dezelfde week dat het is gefilmd. Jonge singles in New York die professioneel succes hebben, zoeken ernaar in de datingscene. Om verschillende redenen hebben ze 'de ene' niet gevonden. Misschien hebben ze behoefte aan een datingshow met hulp via sociale media. Enkele singles zijn tandarts Lee, wiens klanten modellen, rappers, atleten zijn; wenkbrauwstyliste Joey, die zijn vijfjarige single streak wil beëindigen; en dermatoloog Tabasum, die op zoek is naar een man met een geweldige botstructuur, een gevoel voor humor en een bereidheid om tot rust te komen.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Singles Project.

Vergelijkbare series