The Secrets She Keeps

7.5 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetwork Ten
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Network Ten
The Secrets She Keeps is een Australische miniserie van de zender Network Ten. De serie ging in première op 4 april 2020.

In The Secret She Keeps kent Meghan Agatha niet, maar Agatha kent Meghan. Twee vrouwen met zeer verschillende achtergronden hebben één ding gemeen: explosieve geheimen die alles kunnen vernietigen wat ze dierbaar is.

Twee vrouwen hebben een toevallige ontmoeting in een supermarkt, in een welvarende buitenwijk van Sydney. Ze zijn even oud, zowel hoogzwanger als tegelijkertijd uitgerekend. Meghan (Jessica De Gouw) is een glamoureuze influencer in opkomst, met de ambitieuze echtgenoot van televisiesportverslaggever Jack (Michael Dorman), terwijl Agatha (Laura Carmichael) in de supermarkt werkt als vakkenvuller.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Secrets She Keeps.

Vergelijkbare series