The Runaway

-
60 min
Misdaad
Volg deze serie
1seizoenen/6afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkSky1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Sky1
The Runaway is een Britse misdaadserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 31 maart 2011.

Cathy Connor and Eamonn Docherty zijn samen opgegroeid in the East End. Als dochter van een prostituee, Madge, maakt t leven van Cathy niet bepaald gemakkelijk, d'r wordt vanuit gegaan dat ze in haar moeders voetsporen treed. Wanneer Madge gewelddadig wordt aangevallen, is Cathy genoodzaakt haar moeder te beschermen, dit veranderd haar leven totaal. Ze eindigt uiteindelijk berooid op straat in Saho, waar ze onverwachts hulp krijgt van de travestiet Desrae. Ondertussen, sluit Eamonn zich aan bij Dixon's bedrijf, en beland in de criminele onderwereld. Hij raakt betrokken bij de dochter van de baas, in een vlaag van hevige razernij, vermoord hij haar.
Eamonn vlucht naar New York om zo aan vergelding te ontsnappen, waar hij de reputatie krijgt van genadeloze schurk; gespecialiseerd in aankoop van wapens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Runaway.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
The Runaway