The Pact

7.3 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_jakkepoes
8
25 Mei 2021 17:04 - 25 Mei 2021 17:04
Sterke serie die zich afspeelt in Wales. Laura Fraser speelt de gekwelde moeder die met een groot geheim moet omgaan. Haar man is belast met de zaak en hierdoor komen er zijdelingse plotverhalen met familiedrama om de hoek kijken wat wel sterk wordt uitgewerkt en een behoorlijke climax kent. Een aanrader voor wie van het betere Britse Misdaadwerk houdt.
Reageer
avatar_italklaas
8.9
14 feb 2023 23:25 -
Ik was er al bang voor, maar het 2e seizoen kan mij niet pakken. Het is niet slecht, maar het komt niet in de buurt van het 1e seizoen (voor mij dan). Ik ga ook geen cijfer geven voor het 2e seizoen, want dat zou de gemiddelde score naar beneden kunnen halen en dat zou jammer zijn.
Reageer
avatar_italklaas
8.9
13 feb 2023 01:00 -
Ik heb echt genoten van deze serie (1e seizoen). Voor mij was het vanaf het begin af aan alsof het niet fout kon gaan met zoveel vertrouwde gezichten, acteurs die zich al jaren bewezen hebben om hun vakmanschap. Een mooi spannend verhaal en als je dacht dat je slim was tijdens de 1e aflevering, dat was je dus niet... Ik ga nu het 2e seizoen bekijken en heb zo'n voorgevoel dat het niet in de buurt kan komen van het 1e seizoen. Het eerste seizoen is zeker een aanrader en ik laat wel weer van me horen wat ik van het 2e seizoen vond.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
The Pact