The Outsider (2020)

7.9 / 10
60 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 7

Een beetje vroeger dan je van ons gewend bent, maar hier is de nieuwe podcast van maart. Met uiteraard weer de serie van de maand, nieuws en wvttk.

Een normale podcast in bizarre tijden. Ook Mandy en Peter komen er niet onderuit en bespreken de huidige situatie betreffende het corona virus. Wat heeft het virus voor gevolgen voor jou favoriete televisieseries? De Serie van de Maand is HBO's The Outsider (2020), naar een boek van Stephen King. Peter is lyrisch, maar hoe denkt Mandy erover? Verder geven Mandy en Peter jou een serie top 3 om komende tijd mee door te komen. Dit en meer in een nieuwe MijnSerie Podcast.

Dus stop even met series kijken en laat je bijpraten door Mandy en Peter in de MijnSerie Podcast!

Luister hieronder naar de Podcast;De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast is wellicht op 25 april. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Vorige aflevering
Must/Can't
Must/Can't
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_H3nDri3
21 mrt 2020 14:56 -
Leuke podcast weer. Vraag me ook af hoe het zit met contracten? Voor de vaste cast van doorlopende series zal er geen probleem zijn, maar je hebt ook gastacteurs of series die eindigen of nog niet zeker zijn van een volgend seizoen. Op een gegeven moment lopen de acteurs en schrijvers natuurlijk ook uit een contract en hebben sommige al ergens anders getekend voordat deze crisis uitbrak.
Reageer
avatar_Roeman
21 mrt 2020 15:32
Dank je wel.
Er is inmiddels bekend dat er in Hollywood 120.000 mensen zijn ontslagen inmiddels. En dat zijn alleen nog de mensen die achter de schermen aan het werk waren. Hoe het zit met de cast van een serie is niet bekend gemaakt.
Reageer
avatar_tweemaalh
21 mrt 2020 18:56 -
Leuk weetje over The Outsider, het personage Holly dook ook op in de serie Mr. Mercedes, die ook gebaseerd is op een boek van King. Maar de series hebben nog geen connectie met elkaar.
Reageer
avatar_Elby
23 mrt 2020 20:25 -
Ja, hoe zou het met je moeder zijn bijvoorbeeld? Eng hoor allemaal.
Reageer

Laatste nieuws

Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.
Gisteren, 13:00
American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Gisteren, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
dinsdag, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2