The Old Man

7.6 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

FX-serie The Old Man stopt productie voor seizoen twee vanwege schrijversstaking

Het filmen van het tweede seizoen van FX-dramaserie The Old Man, met Jeff Bridges in de hoofdrol, wordt opgeschort.

Afgelopen maandag heeft de crew van de serie, geproduceerd door 20th Television, te horen gekregen dat er besloten is om te stoppen na de opnames van die dag, waarbij aflevering 204 werd afgerond.

Volgens bronnen was het plan om tot en met aflevering 205 te filmen, omdat vijf scripts voor seizoen twee klaar waren voordat de schrijversstaking op 2 juni begon. Het laatste overgebleven script moest echter worden herschreven, dus de productie wordt voorlopig stopgezet. De productie wordt hervat als de WGA-staking voorbij is.

The Old Man

Op de set van de serie in Santa Clarita werd gestaakt, waardoor de productie vorige week donderdag enige vertraging opliep. Vergezeld door een producent stak Bridges die dag in een busje de staking over.

In The Old Man, gebaseerd op de bestseller van Thomas Perry, spelen ook John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Bill Heck, Leem Lubany en Pej Vahdat mee.

De serie volgt Dan Chase (Bridges) die tientallen jaren geleden bij de CIA is weggelopen en sindsdien een leven buiten de gebaande paden leidt. Wanneer een moordenaar arriveert en probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zich met zijn verleden moet verzoenen om zijn toekomst veilig te stellen.

The Old Man, afkomstig van Jonathan E. Steinberg en Robert Levine, lanceerde als de meest bekeken première van kabelseries sinds januari 2021, en versloeg zestig andere premium en basic kabeldrama's, komedies en gelimiteerde series.

De serie wordt geproduceerd door Warren Littlefield, Steinberg, Dan Shotz, Levine, Bridges, David Schiff en Jon Watts, die ook de eerste twee afleveringen regisseerde. De serie wordt geproduceerd door 20th Television in samenwerking met The Littlefield Company.
Video on youtube
Vorige aflevering
VII
VII
01x07
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Old Man