The Old Man

7.6 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor The Old Man

Dan Chase zal nog een seizoen kunnen vechten. FX heeft de serie The Old Man vernieuwd met een tweede seizoen.

Het eerste seizoen van The Old Man is de meest bekeken gescripte serie op de kabel en de meest bekeken première FX-serie op Hulu in het eerste weekend.

Het persbericht van FX verteld het volgende;

FX's The Old Man, de meeslepende nieuwe drama met Jeff Bridges, John Lithgow en Amy Brenneman, is opgepikt voor een tweede seizoen na een geweldige première op FX en streaming op Hulu in het openingsweekend. Het nieuws werd aangekondigd door Eric Schrier, FX Entertainment President.

The Old Man

"Jonathan E. Steinberg, Dan Shotz en Warren Littlefield hebben fantastisch werk geleverd met The Old Man, dat de krachtige intriges en adembenemende actie van het boek van Thomas Perry waarmaakt", aldus Schrier. "De geweldige cast onder leiding van Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman en Alia Shawkat maakt echt contact met het publiek en we zijn verheugd om aan seizoen twee te werken met onze collega's van 20th Television en dit fantastische team."

The Old Man is gebaseerd op de gelijknamige roman geschreven door Thomas Perry, draait om Dan Chase (Bridges), die decennia geleden bij de CIA opstapte. Wanneer een moordenaar arriveert en Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij zijn verleden moet vergeten om zijn toekomst te verzekeren.

Het eerste seizoen zal op 21 juli aanstaande eindigen. De verwachting is dat het tweede seizoen in 2023 te zien zal zijn bij FX en Hulu. Wanneer The Old Man te zien zal zijn bij Disney+ in Nederland is nog niet bekend gemaakt.
Video on youtube
Vorige aflevering
VII
VII
01x07
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Spheric
02 jul 2022 13:45 -
1e aflevering vond ik goed. Nu nog tijd vinden om de andere te bekijken :-)
Reageer
The Old Man