The Menendez Murders: Erik Tells All

8,0 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkA&E
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:A&E
The Menendez Murders: Erik Tells All is een Amerikaanse documentaire van de zender A&E. De serie ging in première op 30 november 2017.

Voor het eerst in meer dan een decennium opent Erik Menendez met zijn meest diepte-interview tot nu toe in The Menendez Murders: Erik Tells All, een nieuwe documentairereeks die een van de meest fascinerende tragedies van ware misdaad uit het verleden opnieuw onderzoekt eeuw door de lens van een van de veroordeelde moordenaars. Deze meeslepende serie bevat uitgebreide telefonische interviews met Erik en zeldzame emotionele beelden, nooit eerder vertoonde foto's en nieuwe interviews met aanklagers, wetshandhavers, naaste familie, vrienden en medische experts die het verhaal beschrijven waarvan je dacht dat je het wist.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Menendez Murders: Erik Tells All.
The Menendez Murders: Erik Tells All