The Lost Unabomber Tapes

-
90 min
Documentaire
Volg deze serie
1seizoenen/2afleveringen/2020 - heden
NetwerkReelzChannel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:90 min2020 - heden
Netwerk:ReelzChannel
The Lost Unabomber Tapes is een Amerikaanse documentaire van de zender ReelzChannel. De serie ging in première op 26 januari 2020.

Theodore John "Ted" Kaczynski is de "Unabomber." Een man die een veelbelovende academische carrière opgaf om een ​​terreurbewind uit te voeren dat drie mensen doodde en 23 anderen verwondde, allemaal omdat hij geloofde dat industrialisatie en moderne technologie het echte kwaad waren in de samenleving. Een landelijke klopjacht op zoek naar de terrorist die alleen bekend staat als de "Unabomber", duurde van 1978 tot 1995 tot een tip de FBI naar een afgelegen hut van 10 × 12 voet in de bergen van Montana leidde. De tip die de Unabomber neerhaalde, kwam van Kaczynski's jongere broer David en Davids vrouw Linda.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Lost Unabomber Tapes.

Vergelijkbare series