Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power

J.R.R. Tolkiens legendarische Tweede Eeuw voor het eerst te zien in de teaser trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Het aftellen tot 2 september 2022 is begonnen.

Dit schreef Amazon in het persbericht:

"Tolkienfans, popcultuur fans en voetbalfans stonden zondag tijdens het derde kwart van Super Bowl LVI even stil toen Amazon hen meenam op een langverwachte reis terug naar Midden-aarde. Prime Video heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor haar meest geanticipeerde nieuwe serie van 2022, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

De 60 seconden durende teaser biedt het wereldwijde publiek hun allereerste audiovisuele glimp van J.R.R. Tolkiens legendarische Second Age, en belooft een gloednieuwe legende van Amazon Studios en showrunners J.D. Payne & Patrick Mckay dat op 2 september van dit jaar van start zal gaan. Met een selectie van de ensemblecast van personages en de Arda omspanning, neemt de teaser trailer kijkers mee op een actievolle reis gevuld met verwondering en opwinding in ware cinematische schoonheid.

Het debuut van de teaser trailer tijdens de Super Bowl LVI op 13 februari is het laatste onderdeel voor wat misschien wel één van de grootste wereldwijde marketing campagnes van 2022 zal worden. Begin dit jaar smeedde Prime Video de titel van de serie in gesmolten metaal , waardoor de onverzadigbare honger van fans naar deze serie werd aangewakkerd. Wereldwijd werden naar schatting 1 miljard impressies bereikt binnen de eerste 24 uur. Deze mijlpaal in de campagne werd snel gevolgd door de onthulling van 23 gedetailleerde posters met alleen de handen van de sterren van de serie, die online een enorme discussie op gang brachten over de identiteit en de achtergrondverhalen van deze personages.

Het langverwachte The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat wereldwijd exclusief in première op Prime Video op vrijdag 2 september, met wekelijks nieuwe afleveringen.

Prime Video's The Lord of The Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.

De serie wordt geleid door showrunners en executive producers J.D. Payne & Patrick Mckay. Zij worden bijgestaan door uitvoerend producenten Lindsey Weber, Callum Greene, J.A. Bayona, Belen Atienza, Justin Doble, Jason Cahill, Gennifer Hutchison, Bruce Richmond, Sharon Tal Yguado, en producenten Ron Ames en Christopher Newman. Wayne Che Yip is uitvoerend producent en regisseert samen met J.A. Bayona en Charlotte Brãndström.

De Lord of the Rings boeken zijn vertaald in meer dan 38 talen en er zijn meer dan 150 miljoen exemplaren van verkocht."
Video on youtube
Vorige aflevering
Alloyed
Alloyed
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_DAVE2804
14 feb 2022 12:48 - 14 feb 2022 12:48
Ziet er niet verkeerd uit die teaser. Zo op het eerste gezicht zet het prima de sfeer neer van de films. Laten we hopen dat de kwaliteit van die films hier ook is overgenomen.
Reageer
avatar_Olga2000
14 feb 2022 13:13 -
Jammer dat wij nog zo lang moeten wachten.
Reageer
avatar_JanWillemK
14 feb 2022 17:30 - 14 feb 2022 17:31
De serie staat al 1-0 achter als je naar de dislikes kijkt van alle videos en al het commentaar onder de video's.
Mensen zijn het denk ik niet eens met de keuzes die gemaakt zijn tijdens de productie.

[quote]“Evil cannot create anything new, they can only corrupt” - J.R.R. Tolkien.[/unquote]

Ik heb niets gezien van the Lord of the Rings en dat zal denk ik ook zo blijven.
Reageer
avatar_BlackBiker
14 feb 2022 18:50 -
Tja, het lijkt helaas een typisch modern Hollywood uitmelk misbaksel te worden zo te zien. Totaal verwoked en met zeer beroerde CGI. Kijk alleen maar naar dat korte shot van dat mannetje (vrouwtje?) dat aan die dolk aan een berg hangt. Wat bar slecht.
En dat heeft zoveel geld gekost? Ik vraag me af waar ze het lef vandaan halen om met zo iets al die mensen die hier op wachten eindelijk wat te tonen.
Als er niet snel iets komt waaraan al dat geld is af te zien, dan wordt dit ook voor mij een grote no no.
Reageer
avatar_E71
14 feb 2022 23:32 -
Ik was vol verwachting. Maar na de trailer gezien te hebben ben k bang dat het een dikke faal wordt. Wat getoond wordt kan naar mijn mening echt niet tippen aan GOT, waar het ze ook om te doen is.
Reageer
avatar_seriefan90
21 maa 2022 17:11 -
dramatisch slecht.
Reageer
The Lord of the Rings: The Rings of Power