The Imagineering Story

8.5 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
8.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:Disney+
The Imagineering Story is een Amerikaanse documentaire van de zender Disney+. De serie ging in première op 12 november 2019.

The Imagineering Story is een openhartige documentaireserie waarin Leslie Iwerks kijkers een uitgebreide blik gunt backstage bij de Disney-parken en Disney Imagineering. “Walt Disney realiseerde ‘The happiest place on earth’”, vertelt de filmmaakster. “Als je in de keuken mag kijken, zie je dat geluk en blijdschap creëren een kwestie van hard werken is. Ik verwacht dat door mijn documentaires het respect voor al die mensen achter de schermen nog verder groeit. Ik was de gelukkige die het verhaal van Disney Imagineering mocht vertellen in The Imagineering Story. Ik hoop dat ik dat net zo goed heb gedaan als de imagineers doen in de parken.”
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Imagineering Story.
The Imagineering Story