Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor vijfde seizoen van The Handmaid's Tale

In september komen er nieuwe afleveringen van The Handmaid's Tale naar Hulu. De streamingdienst heeft de startdatum voor seizoen vijf aangekondigd met de release van twee foto's.

The Handmaid's Tale, met in de hoofdrollen Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, OT Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel en Sam Jaeger, is gebaseerd op de roman van Margaret Atwood, die het verhaal vertelt van vrouwen die worden gedwongen tot slavernij.

12129 THM

Hulu onthulde meer over de plot van seizoen vijf in een persbericht.

“June wordt geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert zich in Toronto te settelen terwijl de invloed van Gilead ook Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen met haar ouders."

12129 THM1

The Handmaid's Tale keert terug op 14 september bij Hulu.

Wanneer het vijfde seizoen in Nederland is te zien is nog niet bekend gemaakt. Seizoen één tot en met vier is in Nederland te zien bij Videoland en Ziggo.
Video on youtube
Vorige aflevering
Safe
Safe
05x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Handmaid's Tale