The Guest Book

5.7 / 10
22 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TBS heeft drie komedieseries vernieuwd

TBS heeft drie serie vernieuwd die alle drie in 2018 van start gaan bij de kabelaar.

The Guest Book is vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de serie ging op 3 augustus in première en is de nummer één van nieuwe kabelkomedies in 2017. Gemiddeld had de komedieserie 3,5 miljoen kijkers. In The Guest Book komen verschillende gasten dezelfde afgelegen hut in een klein bergdorpje bezoeken. De serie is gebaseerd op de fictieve verhalen die Greg Garcia heeft geschreven in de gastenboeken van diverse hutten in een poging om de volgende huurders te laten schrikken.

People of Earth krijgt een derde seizoen van Turners TBS en staat in de top tien van kabelkomedies. People of Earth had gemiddeld 2,7 miljoen kijkers per aflevering. In People of Earth is journalist Wyatt Jones sceptisch als hij een steungroep van vreemde personen onderzoekt, die beweren dat ze zijn ontvoerd door buitenaardse wezens - hoe meer hij te weten komt, hoe meer hij in de war raakt en hoe meer verleid en geïntrigeerd hij wordt. Het tweede seizoen zal op 25 september zijn seizoensfinale krijgen.

Wrecked (2016) is de derde komedieserie die TBS heeft vernieuwd. Het tweede seizoen had in augustus zijn seizoensfinale en nu heeft TBS besloten om de overleving serie een derde seizoen te geven. Wrecked is een komedie over een groep mensen die moeten overleven op een onbewoond eiland. Een nieuwe wereld gaat voor hen open, maar er schuilen vele gevaren. De meeste creëren ze zelf. De groep is volledig op zichzelf aangewezen en mist alle moderne technologieën. Zo is er geen sanitair, Wi-Fi of social media.

Is het terecht dat deze komedieseries vernieuwd zijn bij TBS?Vorige aflevering
Someplace Other Than Here
Someplace Other Than Here
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Guest Book