The Great Bookie Robbery

8.7 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
8.7 / 10
1seizoenen/3afleveringen/1986 - heden
NetwerkNine Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min1986 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:Nine Network
The Great Bookie Robbery is een Amerikaanse miniserie van de zender Nine Network. De serie ging in première op 15 november 1986.

Op 21 april 1976 overvielen gewapende mannen meer dan 50 leden van de prestigieuze Melbourne's Victoriaanse club voor en verdwenen met miljoenen dollars aan onvindbaar geld. De diefstal was zo briljant gepland en uitgevoerd dat de politie geen enkele aanwijzing meer had - en zo streng was de de zwijgplicht van overvallers dat zelfs de onderwereld zich niet bewust was van hun identiteit. De diefstal was zo uitdagend, zo schoon, dat het de bewondering van gezagsgetrouwe Australiërs opleverde ... en complimenten van de slachtoffers zelf. The Great Bookie Robbery is een overtuigend essay over misdaad, geweld en beroving.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Great Bookie Robbery.

Vergelijkbare series

The Great Bookie Robbery