The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Actrice verlaat The Good Fight

Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.

The good Fight werd in mei vernieuwd met een vijfde seizoen, maar Cush Jumbo zal in dit seizoen niet terugkeren in haar rol van Luca Quinn. Ze heeft namelijk bekend gemaakt dat ze de serie verlaat. Jumbo speelde de rol van Luca Quinn ook in The Good Wife.

Het vierde seizoen van The Good Fight eindigde vanwege de productie stop eerder dan gepland. Hierdoor kon de verhaallijn van Jumbo haar personage niet afgerond worden. Ze hoopt dan ook dat ze in het volgende seizoen kort kan terugkeren, om enkel de verhaallijn rondom haar personages af te kunnen ronden, als de planningen het toelaten.


Cush Jumbo
Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
02 jun 2020 17:44 -
Jammer :(
Reageer

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00