The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Paramount+ heeft The Good Fight vernieuwd, er komt dus een zesde seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie.
woensdag, 12:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
do 1 juli
3
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zo 30 mei
1
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
di 18 mei
Wanneer het vijfde seizoen van The Good Fight van start gaat is nog niet bekend, maar wat wel bekend is dat er een grote naam wordt toegevoegd aan de castinglijst.
10 mrt 2021
1
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
19 jan 2021
1
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
2 jun 2020
1
CBS All Access heeft de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight verlengd met een vijfde seizoen. Het vierde seizoen eindigt eerder, vanwege de productie stop.
16 mei 2020
De trailer van het vierde seizoen van The Good Fight staat online. Het seizoen gaat begin april van start op CBS All Access.
2 apr 2020
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
22 feb 2020
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
15 feb 2020
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. Momenteel wordt er gewerkt aan een vierde seizoen.
21 jul 2019