The Gilded Age

-
0 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in HBO-dramaserie The Gilded Age

Harry Richardson (Poldark), Thomas Cocquerel (Love Child) en Jack Gilpin (Billions) krijgen rollen in de HBO-dramaserie The Gilded Age van Julian Fellowes.

Het project is een coproductie tussen HBO en Universal TV. Het fictieve epos gaat over miljonairs in New York City in de jaren na 1880. Andere acteurs in de serie zijn Christine Baranski, Cynthia Nixon, Amanda Peet, Morgan Spector, Denée Benton, Louisa Jacobson, Taissa Farmiga, Blake Ritson en Simon Jones.

The Gilded Age gaat over een periode van immense economische verandering in Amerika: de opkomst van ongelijkheid tussen oud en nieuw geld. Tegen deze achtergrond van verandering begint het verhaal in 1882 met de introductie van de jonge Marian Brook (Louisa Jacobson), de weesdochter van een zuidelijke generaal die naar het huis van haar strak conventionele tantes in New York City verhuist. Begeleid door de mysterieuze Peggy Scott (Denée Benton), een Afro-Amerikaanse vrouw die zich voordoet als haar dienstmeisje, raakt Marian verstrikt in het oogverblindende leven van haar ongelooflijk rijke buren, geleid door een meedogenloze spoorwegmagnaat en zijn ambitieuze vrouw. Zal Marian de gevestigde regels van de samenleving volgen of haar eigen weg banen in deze wereld die op het punt staat te transformeren naar de moderne tijd?


Harry Richardson

Harry Richardson speelt Larry Russell. Larry is een recent afgestudeerde Harvard-student die nog zijn weg moet vinden in de wereld. Boven alles is Larry het kind van zijn moeder, haar achilleshiel, de enige persoon van wie ze onbeperkt houdt. En hij houdt ook van haar. Hij beschermt zijn kleine zusje, Gladys, en net als zij is hij een klassiek kind van de rijken. Hij denkt dat hij niet om geld geeft, omdat hij er altijd genoeg van heeft gehad.


Thomas Cocquerel

Thomas Cocquerel speelt Tom Raikes, een verstandige jonge advocaat uit Doylestown, PA. Hij is een eenzame en carrière-gedreven man, maar is geëmotioneerd wanneer hij Marian (Louisa Jacobson), de weesdochter van zijn overleden cliënt, ontmoet. Hij verhuist naar New York City om een relatie met haar te krijgen. Tom begrijpt dat Marian's familie, met name haar twee tantes, zeer conservatief is en hij let erop dat hij onderweg geen grenzen overschrijdt. Hij zal vechten om te krijgen wat hij wil, maar hij is vooral een aantrekkelijke, charmante heer.


Jack Gilpin

Jack Gilpin speelt Church, de butler van de familie Russell. Hij is Amerikaans, met een sombere achtergrond, maar ontloopt zijn verleden door uit te blinken in zijn werk. Hij heeft geen tijd voor onzin op de werkplek vanwege zijn aandacht en zorg voor zijn werk. Boven alles is hij de bondgenoot van Bertha, en hij is van plan om haar bij elke stap redelijk trouw te blijven.

HBO heeft nog niet gemeld wanneer de serie The Gilded Age beschikbaar komt.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1