The Fantastic Four

7,0 / 10
25 min
Avontuur, Animatie
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/26afleveringen/1994 - 1996 
NetwerkSyndicated
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19941996 (Beëindigd)
Netwerk:Syndicated
The Fantastic Four is een Amerikaanse [genre]serie van de zender Syndicated. De serie ging in première op 24 september 1993.

Wanneer een experimentele ruimtevlucht misgaat, veranderen vier mensen door kosmische straling. Reed Richards, uitvinder en leider van de groep krijgt de vaardigheid om zijn lichaam uit te rekken, en neemt de naam, Mr. Fantastic. Zijn vriendin, Sue Storm, krijgt de vaardigheid om zich onzichtbaar te maken en krachtvelden te creëren, en wordt de Invisible Girl. Haar broertje Johnny Storm krijgt de kracht om in een vurige menselijke gedaante te veranderen, genaamd Human Torch. Piloot Ben Grimm veranderd in een super-sterk rotsachtig Thing. Samen strijdt groep van vier tegen de verschillende bedreigingen die de vrede van de aarde bedreigen. Ze krijgen ook te maken met de druk van de roem als 's werelds meest beroemde superhelden, en de realiteit van familie zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Fantastic Four.