The Dead Lands

6.6 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - heden
NetwerkShudder
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Shudder
The Dead Lands is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Shudder. De serie ging in première op 23 januari 2020.

Waka, een vermoorde Māori-krijger, keerde terug uit het hiernamaals en Mehe, een vastberaden jonge vrouw, gaat op zoek naar wie "de wereld heeft gebroken" en hoe de kloof tussen de levenden en de doden kan worden gesloten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Dead Lands.

Populaire reacties (1)

avatar Javelin
5
4 feb 2020
Ok, mijn professionele mening, die niet professioneel is ;) lekker laten lopen deze. De eerste aflevering staat vol met lomp geschreeuw wat kennelijk moet horen bij deze "oude samenleving", die dan weer perfect Engels spreken wat ontiegelijk afleidt. In de eerste aflevering wordt duidelijk dat de doden weer opstaan en besluiten om het hele dorp uit te moorden. De hoofdpersoon moet ze dan gaan redden omdat hij volgens de legende de beste vechter ooit is. Het verhaal slaat echt helemaal nergens op en ik heb echt het idee dat elke zin eindigt met een oeh of aah!! net als bij de Aboriginals. Mocht je gaan kijken, ik heb je gewaarschuwd. Deze 45 minuten van je leven krijg je niet meer terug ;)

Vergelijkbare series

The Dead Lands