Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Hugh Laurie speelt waarschijnlijk Prins Philip in The Crown

Hugh Laurie speelt waarschijnlijk Prins Philip in The Crown

Hugh Laurie gaat in het derde seizoen van de Netflix-dramaserie The Crown acteur Matt Smith waarschijnlijk opvolgen als Prins Philip.
De Daily Mail meldt dat Laurie als de ideale acteur gezien wordt om de rol van de ouder wordende Prins Philip over te nemen van Smith.

Embed from Getty Images
Hugh Laurie

The Crown is een Engelse historische dramaserie en gaat over Queen Elizabeth II. Op jonge leeftijd werd zij al tot koningin gekroond. Haar vader koning George VI overleed vrij onverwachts. Plotseling kreeg een jonge vrouw uitermate verantwoordelijke taken en in The Crown wordt weergegeven dat dit drastische veranderingen in haar leven teweeg heeft gebracht.

Na twee seizoenen van The Crown wordt vrijwel de volledige cast vervangen. Niet omdat de cast van de eerste twee seizoenen niet goed genoeg is, maar omdat de personages in de serie ouder worden. In plaats van gebruik te maken van technische hoogstandjes, hebben de makers besloten te kiezen voor een nieuwe cast.

Zo werd enige tijd geleden al bekend dat Claire Foy vervangen zal worden door Olivia Colman (Broadchurch). Foy speelde twee seizoenen lang met succes de rol van Queen Elizabeth, maar met ingang van seizoen 3 zal Colman deze taak op zich nemen.

Hugh Laurie moet Matt Smith als Prins Philip dus vervangen in The Crown vanaf seizoen 3. De acteur speelde ook rollen in Sense and Sensibility (2008) en The Night Manager. Volgens The Daily Mail moet Laurie de rol van Prins Philip in The Crown nog wel accepteren.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten