The Crossing

7.5 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
8
Peter Rotthier geeft "The Crossing - Complete serie" een 8.
Geschreven door Peter Rotthier op 2 januari 2019.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Crossing - Complete serie

Soms vraagt een mens zich toch af waarom de ene serie het maakt en de andere niet. Zeker als men je een serie voorschotelt die spannend is en waar ook voldoende drama inzit. The Crossing is zo’n serie die alles had om het te maken. Het gegeven is niet direct origineel, dat moeten we onmiddellijk toegeven, maar het plot dat er omheen is gebouwd is, is dat wel.

Deze sciencefictionserie start wanneer een aantal mensen aanspoelen in een Amerikaans meer. Ze worden door de overheid onmiddellijk in quarantaine geplaatst. Er is echter een dame die de dans ontspringt en zich buiten de afgesloten zone bevindt. Haar dochter zit echter wel opgesloten in het kamp waar de overlevenden, die een sprong terug in de tijd maakten, zich bevinden. De moeder blijkt over speciale krachten te beschikken en gaat over lijken in de zoektocht naar haar dochter. Na verloop van tijd krijgt ze echter steun van de plaatselijke sheriff en een gespecialiseerde dokter. Deze laatste wordt door de overheid ontboden omdat enkele vreemdelingen lijden aan een vreemde ziekte.

© ABC


Al vlug wordt duidelijk dat deze bezoekers niet de eersten zijn die terugkeerden naar het verleden. Jaren geleden zijn er nog een hele reeks mensen teruggekeerd naar de huidige tijd en zij hebben zich opgewerkt in de maatschappij. Er ontspant zich, in de elf afleveringen die deze serie bevat, dan ook een strijd op diverse fronten en dat heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat een aantal mensen het bos door de bomen niet meer zagen. De vele personages die opdraven en de vele verhaallijnen die er omheen gebouwd zijn zorgen ervoor dat je de serie met volle aandacht moet bekijken om de draad niet kwijt te raken.

Misschien dat de makers iets te nadrukkelijk hun verhaal op volle snelheid wilden krijgen, wat zeker voor een grote zender als ABC noodzakelijk is, om snel veel publiek aan te trekken en je serie verlengd te krijgen. Jammer genoeg hebben ze hier de bal misgeslagen en werd die overdaad aan plots, de ondergang van een serie, die volgens mij alles had om The 4400 achterna te gaan.
Volg The Crossing
Vorige aflevering
These Are the Names
These Are the Names
01x11
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TragicError
21 jul 2019 14:17 -
Geheel mee eens
Reageer

Nieuwste recensies

Search Party (2016) - Seizoen 3

9

Commando’s - Seizoen 1

7

Advokaten (The Lawyer) - Seizoen 2

7.5

Undercover - Seizoen 2

9

Fear The Walking Dead - Seizoen 1

7

Criminal Minds - Complete serie

8