The Confession Killer

6.9 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
The Confession Killer is een Amerikaanse documentaire te zien bij Netflix. De serie ging in première op 6 december 2019.

Henry Lee Lucas is een seriemoordenaar die veroordeeld werd voor het vermoorden van drie mensen, waaronder zijn eigen moeder. Vervolgens bekend Lucas nog eens 600 moorden. De politie van Texas kon een hoop zaken sluiten, en Lucas werd ter dood veroordeeld. Echter, de seriemoordenaar loog over de meeste moorden. Waar iedereen uitging van 600 slachtoffers, bleek al snel dat niets in de wereld van Lucas is wat het lijkt. Journalisten en rechercheurs vonden steeds meer foutjes, discrepanties en onmogelijkheden in de claims en verhalen van de veroordeelde. Maar waarom zou Lucas in zulk detail liegen over dergelijke misdrijven? En hoe kan het dat iedereen er blind intrapte?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Confession Killer.